2013. augusztus 8., csütörtök

Nyári tábor - Balaton - 2013

A nyár eddig szinte csak a táborokról, és rólatok szólt. :) 
A karate iskolába járók övvizsgáit a nyári tábor végére szerveztük Balatonszemesre, illetve aki nem tudott velünk jönni, annak a tököli bejárós tábor végére. Szemesen összesen 40 fő volt a táborban, és 26-an vizsgáztak. A bejárós tábor résztvevői 20-an voltak, és a tábor végén 15-en tudtak vizsgát tenni.
Egyesületünk szépen fejlődik, és ez alatt a Ti tudásotokat is értem! Nagyon büszke vagyok rátok, és örülök, hogy a tanítványainkká szegődtetek, ilyen remek emberek! :)
Mindegyik tábor, a téli is, mindenképp kiegészíti az egész éves anyagot, ezért nagyon fontos, hogy legalább az egyikbe el tudjatok jönni. Aki nem tud, de egyébként szépen teljesít, egy fél év halasztás után próbálkozhat a vizsga teljesítésével. Ebben a fél évben is volt olyan, aki nem tudta a 75%-os részvételi arányt teljesíteni. Az ő esetükben egyenként vizsgáltuk meg, hol jár a tananyag elsajátításában, de a legfontosabb az egészben, hogy egy olyan mozgáskultúrát sajátítotok el, ami különleges, és óriási haszonnal jár az élet minden területén. Az egyesület tagsága úgy összekovácsolódott, hogy támaszai vagyunk egymásnak, akkor, amikor az szükséges, és ez szintén egyedülálló. Tehát csak azt kérem tőletek, ha valami miatt nehéz, vagy csak úgy jönnek össze a dolgok, hogy nehezebben tudtok járni edzésre, jusson eszetekbe, hogy itt társakra találsz, és szükség esetén segítségre is! Visszatérve a nyári táborra, ismét 3 edzővel dolgoztunk, és igyekeztünk kis létszámmal, de hatékonyan haladni. Péntektől tulajdonképpen egy Gila Pali shihan szemináriumon voltunk, melyre úgy gondolom, mindnyájan emlékszünk. Voltak már kemény edzések, de ilyen még egészen biztosan nem. :) Most is hangot adok neki, mennyire örülök, hogy a shihan el tudott jönni hozzánk. Én személy szerint vizsgaanyagra erősítettem az edzéseken, és kerestem, még kell-e valamit hozzátenni a tudásotokhoz. Shihan megmutatta, hogyan is kell edzeni, mi az amit én is , Csabi sensei és Bogi senpai is próbál sulykolni. :) A tábor megint remek hangulatban zárult, és remekül szórakoztunk a szombati előadásokon. :) Aki készített még fényképet, videót, legyen szíves ossza meg velünk, a többit itt találjátok: http://kakusei.fotoalbum.hu

A helyszín választása ezúttal jól sikerült. Külön termet kaptunk, tudtunk strandolni is, és az éhes karatékák jól lakhattak az étkezőben, mert bőséges volt az adag. Nem egyszer repetát is kérhettünk. Sajnos kimaradt a vízi edzés, de nem maradt el a vízi csata! És hogy lesz-e jövőre? NANÁ!!!! 

Irány a 2014-es Nyári tábor!


Köszönettel:



Bruszt Mária
Elnök
-------------------------------
További szép napot!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése